Інструкції з використання торгової марки

Ці Інструкції щодо використання торгових марок призначені для ліцензіатів, авторизованих торговельних посередників, розробників, клієнтів та інших сторін LiveTube, які бажають використовувати торгові марки, імена та логотипи LiveTube (“Торгові марки LiveTube”) для власних цілей, у тому числі в рекламних цілях , інструкційні або довідкові матеріали, або на веб-сайтах, продуктах, етикетках чи упаковках. Зауважте, що будь-яке використання логотипів LiveTube та/або використання будь-яких торговельних марок LiveTube за межами цих інструкцій вимагає дозволу і без такого дозволу може вважатися порушенням прав на торговельну марку відповідно до федеральних законів і законів штату.

 

Торгові марки LiveTube

Торгові марки LiveTube – це цінні активи, які LiveTube має захищати. Ми просимо вас допомогти нам належним чином використовувати та кредитувати Торгові марки LiveTube відповідно до цих інструкцій. Торгові марки LiveTube зокрема включають:

  • LiveTube
  • LT
  • LiveTube – ближче, ніж жити

Допустиме використання

Зазвичай ви можете використовувати торгові марки LiveTube, LT і LiveTube – ближче, ніж Live для посилань на пов’язані продукти або послуги LiveTube. Наприклад, авторизований мовник може зазначати у своїх програмах, рекламі та продуктах, що він використовує вміст LiveTube. Подібним чином такий мовник може випустити прес-реліз про те, що він використовує контент з LiveTube.

Правильне використання

Правильне використання торгових марок LiveTube посилює їх роль як брендів для наших продуктів і послуг і допомагає запобігти тому, щоб вони перетворилися на загальні імена, які можуть використовувати будь-хто. Прикладами колишніх торгових марок, які стали загальними термінами, є «аспірин», «целофан» та «ескалатор». Дотримуючись наведених нижче правил, ви допомагаєте захистити інвестиції LiveTube у свої торгові марки.

Використовуйте загальний термін

Використовуйте загальний термін у зв’язку з кожною торговельною маркою LiveTube, коли ця марка з’являється вперше в тексті, і якомога частіше після цього. Вам не потрібно включати загальні імена в заголовки, назви пакетів і назви документації. “Продюсер LiveTube” є прикладом використання загального терміну.

 

Не змінюйте торгові марки

Не змінюйте товарні знаки LiveTube, змінюючи їх написання або скорочуючи. Наприклад, “LiveTube”, а не “Live Tube”, “LiveTube – Closer Than Live”, а не просто “Closer Than Live” тощо.

Не використовуйте будь-які назви чи торгові марки, схожі на торгові марки LiveTube або будь-які інші торгові марки чи торгові назви, що належать LiveTube, на які LiveTube не дав вам дозволу. І не використовуйте Торгові марки LiveTube у такій близькості до будь-яких ваших власних торгових марок, торгових назв чи торгових марок третіх сторін, щоб створити комбінований або складений знак.

 

 

“LiveTube” як торгова назва

Фірмові назви – це фактичні назви компаній. Торгові марки та торгові назви не є однаковими, хоча багато компаній використовують свої торгові назви як торгові марки. Якщо ви використовуєте «LiveTube» як заміну LiveTube Ltd., ви використовуєте його як торгову назву. Оскільки вони є іменниками, торгові назви можуть використовуватися в присвійному відмінку і не вимагають загального терміна чи символу торгової марки. Таким чином, ви не повинні використовувати ® після “LiveTube”, якщо він з’являється як частина повної корпоративної назви або як торгова назва.

Приклади:

  • Назва компанії: Це відео створено LiveTube Ltd.
  • Торгова назва: Це відео створено LiveTube.
  • Торгова назва: останні новини LiveTube унікальні.
  • Торгова марка: LiveTube® – перше місце для кураторського живого відео та останніх новин.

 

Символи торгової марки та кредитні лінії

Символи торгової марки

Правильне позначення торговельної марки за допомогою символів торговельних марок і кредитних ліній допомагає іншим знати про наші права та запобігає тому, щоб вони стали загальними термінами. Кредитні лінії також допомагають уточнити, що вони належать LiveTube. Відповідно, ви повинні приписувати право власності на торгові марки LiveTube компанії LiveTube Ltd., використовуючи символ торгової марки (®) і кредитні лінії, як описано нижче.

Використовуйте символ ® з найбільш помітним появою знака “LiveTube” на продуктах, упаковці, посібниках, рекламі, рекламних матеріалах та веб-сторінках (наприклад, у заголовку оголошення), а також першим використанням знака в тексті або основна копія. Сюди входять ситуації, коли “LiveTube” є частиною назви продукту або послуги (наприклад, платформа виробника LiveTube®). Прикладом може бути

Продюсери контролюють усі вхідні відео в прямому ефірі на LiveTube® Producer Hub. XYZ Broadcaster взяв відео про останні новини з платформи ліцензування LiveTube®. Цей кліп є одним із численних відео, які вони створили за допомогою матеріалу LiveTube.

“LiveTube” отримує символ торгової марки в заголовку, оскільки це найпомітніший вигляд, а коли він з’являється як частина назви “платформи LiveTube”, тому що це перша поява в тексті. Хоча після “LiveTube” немає символу торгової марки, коли він з’являється перед терміном “відео”, оскільки це не перший раз, коли термін “LiveTube” з’являється в основній копії. Тим не менш, завжди прийнятно продовжувати використовувати ® після «LiveTube» у всьому документі.

 

Кредитна лінія

Усі продукти, упаковка, посібники, реклама, рекламні матеріали та веб-сторінки з товарними знаками LiveTube повинні включати наступну кредитну лінію на торговельну марку.

“LiveTube і LT є зареєстрованими торговими марками LiveTube та/або його філій. Інші назви можуть бути торговими марками відповідних власників.”

Кредитна лінія може відображатися в будь-якому місці застави, але зазвичай відображається на сторінці авторських прав, на зворотному боці пакета або в кінці документа чи веб-сторінки.

 

Заборонене використання

Ви не можете використовувати жодну з торгових марок LiveTube

  • у спосіб, який може спричинити плутанину щодо спонсорства, приналежності чи схвалення LiveTube; або
  • таким чином, що показує LiveTube або його продукти у фальшивому або принизливому світлі

Будьте особливо обережні, щоб не використовувати торгові марки LiveTube, як зазначено нижче.

 

Назви компаній, продуктів або послуг

Не використовуйте торговельні марки LiveTube або потенційно заплутані варіанти як усі або частково назви вашої компанії, продуктів чи послуг.

 

Використання корпоративного логотипу

Корпоративний логотип LiveTube є найбільш впізнаваним виразом бренду LiveTube. Ми просимо вас допомогти нам захистити цей важливий актив.

Ми розуміємо і цінуємо, що ліцензіати LiveTube, уповноважені видавці, продюсери, репортери, клієнти, а також сторонні особи можуть захотіти показати свою приналежність до LiveTube. Однак використання корпоративного логотипу LiveTube з метою означати приналежність до LiveTube або його схвалення без чіткого письмового дозволу LiveTube суворо заборонено. Приналежність до програм LiveTube або LiveTube не передбачає права на використання корпоративного логотипу LiveTube.

Запит на дозвіл

Будь ласка, зв’яжіться з юридичним відділом LiveTube, використовуючи контактну інформацію нижче. Вам зададуть кілька запитань, які допоможуть нам визначити, як ви плануєте використовувати матеріал і ваше відношення до LiveTube. Ми відповімо вам відповідно до нашої політики та можемо попросити вас надати додаткову інформацію, щоб розглянути ваш запит.

 

Торговий одяг

Не можна імітувати фірмовий стиль, стиль чи логотипи LiveTube. Наприклад, не копіюйте макет або стиль його веб-сторінок LiveTube для використання з вашим продуктом або не відображайте назву свого продукту у відмітному логотипі, пов’язаному з логотипом LiveTube.

 

Доменні імена

Не використовуйте торгові марки LiveTube або потенційно заплутані варіанти вашого домену в Інтернеті. Це допомагає запобігти плутанню користувачів Інтернету щодо того, чи є джерелом веб-сайту ви чи LiveTube.

 

Товарні предмети

Ви не маєте права виробляти, продавати або роздавати товари, такі як футболки та кухлі, що мають будь-які торгові марки LiveTube або будь-які інші знаки чи назви LiveTube, включаючи символи, логотипи чи значки, за винятком випадків, коли йдеться про торгову марку в письмовій формі. ліцензія від LiveTube.

 

Повідомте про порушення використання

Будь ласка, повідомте про підозру щодо неправильного використання логотипів, торгових марок або матеріалів, захищених авторським правом, на trademark@livetube.tv

 

Право власності

Ніщо в цих інструкціях не дає вам жодних прав, прав чи інтересів щодо торгових марок LiveTube чи будь-якої іншої торгової марки чи торгової назви LiveTube, за винятком права використовувати торгові марки виключно для ідентифікації фактичного використання вмісту та послуг LiveTube. Ви погоджуєтеся з тим, що Торгові марки LiveTube та всі права інтелектуальної власності на них є виключною власністю LiveTube, і що будь-яке використання Торгових марок, а також весь гудвіл, отриманий від них, незалежно від того, чи зроблено він чи ні згідно з письмовою Угодою, діятимуть виключно на користь з LiveTube.

 

Запитання або прохання

Якщо у вас виникли запитання щодо товарних знаків LiveTube або ви хочете отримати дозвіл на використання, зверніться до юридичного відділу LiveTube за адресою:

LiveTube Ltd
Юридичний відділ
Вулиця Павла, 86-90
Лондон, EC2A 4NE
trademark@livetube.tv

або

KARO IP Professionals
Матіас Ресслер
Platz der Ideen 2
40476 Дюссельдорф
https://www.karo-ip.de/en/contact/

 

Останнє оновлення
1 лютого 2021 року